K

Kabelrups.com

Welkom op onze site 

Kabelrups.com is een initiatief en onderdeel van Wisman Techniek, specialist en pionier in Nederland op het gebied van kabelrupsen. Onze product ervaring gaat terug tot 1954 toen de kabelrups werd uitgevonden en Kabelschlepp ontstond. Vanaf  die tijd levert het huidige Wisman techniek Kabelschlepp kabelrupsen.

Al onze kabelrupsen zijn van hoge en duurzame kwaliteit geproduceerd  in Duitsland door Kabelschlepp. dé uitvinder van de kabelrups.

+31 (0)88 0023500

Kabelrupsen uit voorraad

het grootste assortiment, varianten en verschillende afmetingen,  leverbaar in kunststof en staal

In onze webwinkel treft u slechts een klein programma kunststof kabelrupsen aan van ons totale pakket. De kabelrupsen in onze webwinkel zijn direct uit voorraad leverbaar, dus vandaag bestelllen en morgen in huis.

Andere varianten en maatvoeringen zijn ook leverbaar, via het contactformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Uitetaard kunt u ons ook gewoon even bellen voor een snel advies : 088 0023500

Kunststof Kabelrupsen

Wij hebben het grootste aanbod van verschillende afmetingen, uitvoeringen en krommingradii. Op deze website staan slechts enkele modellen, vind u uw juiste kunststof kabelrups niet, mail of bel ons..

Naar Kunststof kabelrupsen

Stalen kabelrupsen

Op maat gemaakt, samengebouwd op klantspecificatie door ons moederbedrijf  Wisman Techniek in Ruurlo. Leverbaar in verschillende staalkwaliteiten.

Naar stalen kabelrupsen